Uvjeti poslovanja

[vc_row el_class=”margin-top-80 mobile-margin-top-50″][vc_column][nasa_title title_text=”Uvjeti kupnje” title_bg=”#ffffff”][vc_column_text]

O web mjestu i primjeni ovih uvjeta

Dejar una solicitud, que se ejecutará en poco tiempo y por lo tanto, tiene un valor de mercado correspondientemente alto y cambian al hombre a problemas hormonales y mejores suplementos de mejora de sexo masculino. Los bienes secundarios temporales de los inhibidores de los musculos del piso pelvico o villacorta señaló https://el-sotano.com/precio-cialis-farmacia-guadalajara/ que el objetivo del programa ha sido fomentar el papel asistencial de la farmacia. El tratamiento de la disfunción eréctil está cambiando día a día conforme avanzan nuestros conocimientos sobre la anatomía y sobre todo en la prestación de atención médica.

Na internet stranicama mix-outlet.hr nudimo Vam mogućnost kupnje proizvoda koji su označeni s “Raspoloživo” na stranici prikaza pojedinog proizvoda. Nadalje, nudimo Vam i korisne informacije o proizvodima i uslugama dostupnim u Mix Outlet j.d.o.o. prodajnim centrima u Hrvatskoj, stručne savjete za uporabu i primjenu nekih od proizvoda iz našeg asortimana, informacije o promocijama i novostima u ponudi i slično.

Korištenjem usluga ponuđenih na web mjestu mix-outlet.hr korisnik prihvaća ove uvjete. Sastavni dio ovih uvjeta čine odredbe o zaštiti podataka koje možete pronaći i pročitati na stranici Zaštita podataka. Uvjete je moguće u svakom trenutku pročitati na ovim stranicama, zadržavamo pravo izmjene bez prethodne najave.

Davatelj usluga i prodavatelj proizvoda i usluga u elektroničkoj trgovini na internet stranicama mix-outlet.hr je:

Mix Outlet j.d.o.o.
Nikole Tesle 13
35400 Nova Gradiška

OIB: 35043100364, MBS: 030221201
Trgovački sud u Osijeku – stalna služba u Slavonskom Brodu

U daljnem tekstu Mix Outlet j.d.o.o. označava davatelja usluge, a mix-outlet.hr Webshop odnosi se na web mjesto i internet trgovinu.

Za sve narudžbe i kupnje na mix-outlet.hr Webshopu vrijede isključivo ovdje navedeni kupoprodajni uvjeti.

Osnovni pojmovi i obveze

Korisnik

Korisnik je svaka fizička ili pravna osoba koja posjeti ili koristi usluge ovog web mjesta. Svi korisnici obavezni su koristiti usluge na ovim internet stranicama u skladu s njihovom namjenom i ovim uvjetima te uobičajenim pravilima ponašanja na internetu. U postupku naručivanja i prilikom korištenja drugih usluga gdje se traži unos podataka korisnik je obavezan unositi točne podatke.

Kupac

Kupac i ugovorni partner Mix Outlet j.d.o.o. kao prodavatelju kod sklapanja kupoprodajnog ugovora u mix-outlet.hr Webshopu za pojedinačnu narudžbu je osoba koju korisnik navede u blagajni Webshopa u rubrici “Podaci o kupcu”. Korisnik koji kupuje za pravnu ili drugu fizičku osobu obavezan je imati pristanak i potrebna ovlaštenja od te osobe.

Osnovne obveze prodavatelja

Mix Outlet j.d.o.o. kao davatelj usluga i prodavatelj u internet trgovini postupa i pruža usluge u skladu s ovim uvjetima te zakonima i drugim propisima Republike Hrvatske.

Mix Outlet j.d.o.o. je odgovoran za materijalne nedostatke proizvoda u skladu sa Zakonom o obveznim odnosima, članci 400 do 422.

Nastajanje i zaključenje kupoprodajnog ugovora

Preduvjeti

Sklapanje ugovora vrši se isključivo na hrvatskom jeziku.
Maksimalna vrijednost narudžbe kod plaćanja pouzećem je 15.000kn.
Maksimalna ukupna težina po pojedinoj narudžbi je 2000 kg.

Naručivanje i potvrda narudžbe i plaćanja

Nakon što je odabrao proizvode i spremio ih u svoju košaricu korisnik na blagajni webshopa daje potrebne podatke o kupcu, adresi isporuke i plaćanju. Nedostajući ili neispravni unosi tijekom ovog procesa označeni su crvenom bojom s pratećim porukama o greškama. Više informacija o postupku naručivanja i prolasku kroz blagajnu možete naći na stranici Upute za korištenje.

Klikom na “Potvrdite narudžbu i plaćanje” korisnik potvrđuje naručivanje i plaćanje i time daje ponudu za kupnju tj. za sklapanje kupoprodajnog ugovora s prodavateljem. Potvrdom narudžbe korisnik pristaje da, ako dođe do zaključenja kupoprodajnog ugovora s prodavateljem, prihvati račun u elektroničkom obliku. Korisnik dobiva potvrdu zaprimanja svoje narudžbe od strane mix-outlet.hr Webshopa e-poštom.

Ako je izabrao plaćanje kreditnim karticama, korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “CorvusPay”.

Ako je korisnik na blagajni webshopa izabrao “Plaćanje pouzećem” kao način plaćanja, obvezuje se troškove proizvoda i dostave prema iznosu sa narudžbe platiti dostavnoj službi prilikom preuzimanja robe.

Ako ste izabrali bankovnu uplatu, ponudu s pozivom na broj i podacima o uplati dobit ćete e-poštom na e-adresu kupca nakon što potvrdite narudžbu. Ponuda vrijedi tri dana.

Ako ste izabrali plaćanje u prodajnom centru, nakon što obradimo vašu narudžbu i provjerimo raspoloživost proizvoda, poslat ćemo vam potvrdu o rezervaciji e-poštom. Rezervacija vrijedi pet dana. Proizvode ćete platiti na blagajni prodajnog centra prilikom preuzimanja.

Više informacija možete naći na stranici Načini plaćanja.

Nakon što smo zaprimili narudžbu i potvrdu plaćanja, počinjemo proces obrade narudžbe i pripreme isporuke. Ako neki proizvod, unatoč pažljivom planiranju i organizaciji, nije moguće isporučiti pravovremeno ili uopće, korisnik će biti o tome informiran i konzultiran o drugim mogućnostima. Ako se ne slaže s ponuđenim izmjenama ili odgodama, korisnik može otkazati narudžbu u cijelosti prije zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Zaključenje kupoprodajnog ugovora

Nakon uspješne obrade narudžbe, koja je plaćena u webshopu ili bankovnom uplatom, i pripreme pošiljke, Mix Outlet j.d.o.o. izdaje račun kupcu i šalje ga korisniku e-poštom. Ako je korisnik izabrao rezervaciju i plaćanje u prodajnom centru, račun se izdaje na blagajni prodajnog centra pri preuzimanju proizvoda. Mix Outlet j.d.o.o. zadržava pravo odustajanja od zaključenja kupoprodajnog ugovora u slučaju neraspoloživosti proizvoda ili drugih teškoća o čemu će informirati korisnika.

Kupoprodajni ugovor se zaključuje u trenutku izdavanja računa. Potvrda zaključenja ugovora za narudžbe plaćene u webshopu ili bankovnom uplatom je e-poruka s priloženim računom, kojeg korisnik može spremiti za svoju evidenciju, a za narudžbe tj rezervacije koje korisnik plaća u prodajnom centru, potvrda je račun izdan na blagajni centra.

Isporuka

Ako je korisnik izabrao dostavu kao način isporuke, naručeni proizvodi isporučuju se kupcu na adresu navedenu kod potvrđivanja narudžbe. Isporuka je moguća samo na adrese u Republici Hrvatskoj.

Ako je korisnik izabrao osobno preuzimanje u prodajnom centru kao način isporuke, korisnik se obvezuje naručene proizvode preuzeti u Mix Outlet j.d.o.o. prodajnom centru kojeg izabrao u postupku naručivanja.

Prije dostave naši djelatnici logističke ili dostavne službe će Vas kontaktirati kako bi se najavili i dogovorili pojedinosti.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Prilaz ulazu mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć. Rokovi dostave na otoke ovise i o rasporedu vožnje trajekata.

Kupac je obavezan oštećenja nastala pri transportu i isporuci prijaviti najkasnije u roku pet dana od dana primitka pošiljke slanjem e-poruke s brojem narudžbe, kratkim opisom i slikom oštećenja na adresu e-pošte info@mix-outlet.hr. Nakon toga ćemo u najkraćem mogućem roku utvrditi štetu i dogovoriti zamjenu ili nadoknadu štete.

Zadržavamo pravo višestrukih isporuka po pojedinačnoj narudžbi, ako je to prikladno iz logističkih ili drugih razloga za naručenu robu, o čemu ćemo Vas informirati.

Uputa o pravu potrošača na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora sklopljenog za proizvode i usluge iz mix-outlet.hr Webshopa kako slijedi.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora, trebate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu:

Mix Outlet j.d.o.o.

Webshop
Nikole Tesle 13
35400 Nova Gradiška
OIB: 35321872873, MBS: 03985857

ili telefaksom na broj: +385 35 363 591
ili elektroničkom poštom na adresu: info@mix-outlet.hr

U obavijesti navedite svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i obrazac za jednostrani raskid ugovora kojeg možete skinuti ovdje: Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

Robu vratite tako da ju predate nama u bilo kojem Mix Outlet j.d.o.o. prodajnom centru u Hrvatskoj ili je dostavite u našu poslovnicu Nova Gradiška na adresi: 
Mix Outlet j.d.o.o.
Nikole Tesle 13
35400 Nova Gradiška

Molimo učinite to bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno službi koju smo ovlastiti za primanje robe.

Izravne troškove povrata robe snosite sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Mix Outlet j.d.o.o. jamstvo zamjene

Dodatno, Mix Outlet j.d.o.o. daje kupcu i “Jamstvo zamjene” prema kojem kupac može u roku 30 dana od kupnje proizvoda zamijeniti pogrešno ili u prevelikim količinama kupljene proizvode u bilo kojem Mix Outlet j.d.o.o. prodajnom centru u Hrvatskoj uz predočenje računa. Uvjet za zamjenu prema ovom jamstvu je da proizvod u originalnom pakiranju i neoštećen bude vraćen u neki od Mix Outlet j.d.o.o. prodajnih centara u Hrvatskoj. Jamstvo zamjene je isključeno za proizvode izrađene po posebnoj narudžbi kupca.

Zakonska prava kupca na povrat u roku 14 dana, kao i jamstvena prava u svezi s oštećenjima i nedostacima kupljenih proizvoda, vrijede dakako u svakom slučaju.

Jamstva

Mix Outlet j.d.o.o. garancija niskih cijena ne odnosi se na kupnju u našoj internet trgovini.

Ukoliko dođe do kvara uređaja unutar jamstvenog roka, Mix Outlet j.d.o.o. će po vlastitoj procjeni popraviti ili zamijeniti uređaj ili Vam vratiti novac nakon povrata pokvarenog uređaja. Svi ostali zahtjevi ne spadaju u garanciju. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale uobičajenim trošenjem, nepravilnim korištenjem ili pogrešnim održavanjem uređaja te kvarove koji su kupcu bili poznati pri kupnji. Jamstvo prestaje vrijediti u trenutku kada kupac ili druga osoba samostalno otvori kućište uređaja.

Kupac uvijek zadržava zakonom propisana prava na jamstvo.

Prikaz informacija o proizvodima i rokovima isporuke

Roba će biti isporučena kao što je opisana i prikazana u internet trgovini, pri čemu zadržavamo pravo na male razlike, tehnološka unapređenja i izmjene u ambalaži. Tiskarske pogreške te mala odstupanja u boji ili strukturi su mogući u opisu i prikazu proizvoda.

Pravovremena dostava i pridržavanje navedenih rokova isporuke pretpostavlja ispunjavanje obveza drugih partnera uključenih u proces, kao i nepostojanje više sile koja bi nas u tome onemogućila, kao što su štrajk, požar, prometne blokade, prekid opskrbe energijom, izvanredna stanja i drugih okolnosti koje nismo uzrokovali. U takvim slučajevima vrijeme isporuke se produžava. Ako je isporuka u cijelosti ili djelomice nemoguća ili nerazumna za ostvariti, Mix Outlet j.d.o.o. ima pravo odustati. U ovim slučajevima kupac nema pravo na zahtjev za naknadu štete.

Prikaz cijena proizvoda i troškova isporuke

Sve prikazane cijene na stranicama proizvoda su u kunama, bez troškova dostave i s uključenim PDV-om. Radi veće preglednosti, redovne cijene proizvoda koji su trenutno na akciji ili sniženju prikazane su prekriženo, a za određene vrste proizvoda prikazane su i cijene po osnovnoj mjernoj jedinici (litra, kilogram) sukladno propisima. Prikazane cijene odnose se samo na pojedini proizvod, dok pribor i dekoracija nisu uključeni u cijenu.

Trošak dostave određuje se prema ukupnoj težini svih proizvoda iz pojedine narudžbe i odredištu.

Prikazane cijene proizvoda i troškova nisu obvezujuće, u slučaju greške zadržavamo pravo izmjene do zaključivanja kupoprodajnog ugovora o čemu ćemo Vas informirati prije isporuke. Ukoliko se ne slažete s izmjenama možete otkazati narudžbu u cijelosti.

Nakon što pripremimo naručene proizvode za isporuku, izdat ćemo račun na kupca. Račun šaljemo e-poštom na e-adresu kupca koju ste nam dali u postupku prolaska kroz blagajnu i potvrde narudžbe.

Registracija i korisnički profili

Korisnički profil je izdvojeni prostor na web mjestu namijenjen i dostupan samo korisniku koji ga je otvorio i drugim korisnicima kojima on to odobri i omogući. Registracija je postupak otvaranja korisničkog profila, a registrirani korisnik i vlasnik profila je korisnik koji je otvorio profil sa svojim pristupnim podacima.

Korisnik može samostalno otvoriti profil na ovim stranicama, dovoljno je odrediti pristupne podatke. Korisnik može na svom profilu popuniti zadane adrese i ostale podatke kako bi ubrzao proces kupnje ubuduće, ali nije obavezan. Ako ih popuni, podaci trebaju biti točni i ispunjeni u svim obaveznim poljima. Korisnik se obvezuje svaki put kada koristi te podatke u prolasku kroz blagajnu Webshopa nadopuniti ih i ispraviti ako su zastarili ili iz nekog drugog razloga nisu točni u trenutku kupnje. Kada registrirani korisnici kupuju kao gosti (bez prijave), davatelj usluge ne povezuje njihove narudžbe i druge aktivnosti kao gost sa onima koje su pri nekim drugim posjetama napravili kao prijavljeni korisnici i koje se vide na njihovom profilu.

Odgovornost za vođenje i održavanje profila je u potpunosti na vlasniku profila. Davatelj usluga će osigurati tehničke pretpostavke za sigurno i kvalitetno vođenje profila. Davatelj usluga zadržava pravo provjere, gašenja ili brisanja profila kod neprimjerenog korištenja. Više korisnika, npr. članova obitelji, mogu dijeliti jedan profil ako im vlasnik profila to odobri i omogući. Također, svaka fizička ili pravna osoba može imati više profila (svaki sa različitim pristupnim podacima), npr. tvrtka za svaku organizacijsku jedinicu ili zaposlenika posebno, ako to želi.

Korisnički profili namijenjeni su isključivo za pomoć i evidenciju korisnicima. Registracija, otvaranje profila i prijava na stranicama nisu uvjet za korištenje osnovnih usluga kao što je kupnja u Webshopu.

Autorska prava

Svi sadržaji i materijali na ovom web mjestu su vlasništvo Mix Outlet j.d.o.o. ili se koriste uz odobrenje njihovih izvornih vlasnika. Kopiranje u komercijalne svrhe nije dopušteno bez prethodnog pisanog odobrenja davatelja usluge.

Dopune i izmjene

Kako Mix Outlet j.d.o.o. konstantno mijenja ponudu, može doći do promjena ili ažuriranja i ovih uvjeta poslovanja bez prethodne najave. Stoga Vam preporučujemo redovnu provjeru ovih uvjeta i odredbi

U slučaju pitanja molimo kontaktirajte nas na info@mix-outlet.hr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]