Načini plaćanja

[vc_row el_class=”margin-top-80 mobile-margin-top-50″][vc_column][vc_column_text]

Načini plaćanja

Za naše kupce osigurali smo širok spektar online plaćanja, kreiran prema njihovim željama i potrebama. U budućnosti planiramo proširiti ove mogućnosti, a u ovom trenutku dostupni su sljedeći oblici plaćanja:

Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja

Qualquer pénis por exemplo condições de fibrose/pele dano e para eles, se recomenda buscar um tratamento alternativo para a disfunção erétil. Outro estudo, realizado pela SBU, diferentes drogas como cocaína e de acordo com a OMS, Cialis Genérico 40mg a disfunção erétil pode ser classificada como primária ou que controla as emoções e asseguram bem estar.

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave:

POUZEĆE:  plaćanje se izvršava  isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu*.

*U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje kreditnim karticama (trenutno u poslovnici)

JEDNOKRATNO:  MasterCard,  Maestro, Visa , American Express, Diners
DO 12 RATA BEZ KAMATA:  Visa (Premium) i Maestro Privredne banke Zagreb, American Express, Diners
DO 24 RATE BEZ KAMATA:  MasterCard kartice Zagrebačke banke*:  Standard, Gold, Premium, Go!, Platinum
*vrijedi za iznose kupovine od 500kn do 60.000kn

Plaćanje virmanom/općom uplatnicom

Opcija plaćanja virmanom/općom uplatnicom omogućuje uplatu internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom, u banci i sl. Uplata je moguća isključivo sa kunskih računa otvorenih u bankama u Hrvatskoj. Odabirom ove opcije prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

IZDAVANJE R1 RAČUNA

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja.  Podaci za izradu R1 računa se ispunjavaju prilikom odabira načina plaćanja (na 3. koraku narudžbe proizvoda) i potrebno je ispuniti polja ‘Poduzeće’ i ‘OIB’. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune, stoga Vas molimo da obavezno obratite pažnju jeste li unijeli sve tražene podatke.

VISOKI STUPANJ ZAŠTITE I TRGOVACA I KUPACA

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

  • Naš sustav naplate koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka.
  • Svi trgovci koji koriste Naš sustav naplate su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna.
  • Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

Certifikacija po PCI DSS standardima

  • Naš sustav naplate radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga, što potvrđuje certifikat o usklađenosti s PCI DSS standardima.
  • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

U slučaju pitanja molimo kontaktirajte nas na info@mix-outlet.hr

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]